Økonomichef

Økonomichef ydelserne er et tilbud til den mindre eller mellemstore virksomhed som har de samme behov for økonomichef assistance som den større virksomhed, men virksomheden har måske ikke det økonomiske grundlag eller behovet for ansættelse af en fuldtids økonomichef.

En typisk kunde indenfor vores økonomichef ydelse er en virksomhed med en eller flere fagligt stærke bogholdere og stærke rutiner i hverdagen i økonomifunktionen.

Udfordringen for virksomheden kan eksempelvis være at få færdiggjort et overskueligt månedsregnskab med kommentarer til bestyrelsen og/eller banken.

Her kan vi træde til efter behov og hjælpe til med denne type opgaver med kort varsel.

Et andet eksempel på en typisk opgave er at forberede det nødvendige materiale og sammen med virksomhedens direktør deltage i et møde med banken med henblik på genforhandling eller forhøjelse af selskabets kreditfaciliteter. I kombination hermed er fokus ofte at udarbejde en plan for hvorledes virksomheden på egen hånd kan forbedre virksomhedens likviditetssituation for på den måde at tage ”toppen” af behovet for ekstern finansiering.

Vi har et meget stærkt samarbejde med Revisionsfirmaet John Schantz A/S, registrerede revisorer. Vi kan derfor tilbyde en samlet attraktiv pakke som inkluderer nøjagtigt de ydelser der ønskes helt frem til den færdige årsrapport.