Kundeudtalelser

Her kan du læse nogle referenceudtalelser om vore kunders oplevelser af samarbejdet med Økonomi & Rekruttering ApS

Hele Landet ApS

“Siden vi etablerede Hele Landet ApS har Jan Holm rådgivet os med en indgående interesse for vores strategiske mål og ambitioner. I et uoverskueligt landskab

Læs udtalelse »

Referencer – Bestyrelsesarbejde

Phønix Tag Vejle A/S

Torben Bang, Partner, Andersen Partners, Kolding:

“Jan and I both acted as board members in Phønix Tag Vejle A/S in the period 2009-2011. Jan was a well prepared and competent board member who showed great strategical skil guiding the company through a very challenging period. Furthermore, Jan was very easy to work with and forthcoming.”

Phønix Tag Nordjylland A/S

Tage Kragbak, Advokat (H), KRAGBAK & OLESEN, ADVOKATER, AALBORG:

“Jeg oplevede samarbejdet med Jan Holm som særdeles professionelt og løsningsorienteret, og også som i høj grad behageligt og ligefremt på det personlige plan. Sådan vil jeg gerne arbejde og samarbejde.

Samarbejdet foregik naturligvis først og fremmest og i forbindelse med bestyrelsesmøderne, men i situationer hvor det var nødvendigt at gribe om nælder imellem møderne, var Jan Holm hurtig til at indse dette og til at tage initiativ til at iværksætte effektive tiltag.”

ASNET Board Cases

Her kan du se eksempler på rekrutteringsopgaver, hvor Jan Holm har spillet en væsentlig rolle som rekrutteringschef hos ASNET board.