Kundecases

Herunder ser du kundecases, hvor vi har assisteret vore kunder med forskellige opgaver.

Ønsker du at få en uddybende reference hos en af de nævnte virksomheder, er du velkommen til at skrive Jan Holm på mail jan@oraps.dk, der vil skabe kontakten til kunden.

 

Logo Letbanen

ØKONOMI & REKRUTTERING med ved opbygningen af Aarhus Letbane I/S

Aarhus Letbane bliver den første letbane i Danmark. Lov nr. 77 om Aarhus Letbane I/S blev vedtaget 8. maj 2012, 31. august blev anlægsselskabet formelt stiftet af de tre interessenter staten, Aarhus Kommune og Region Midtjylland.

Letbanen havde i opbygningsfasen brug for økonomisk rådgivning. ØKONOMI & REKRUTTERING stillede med en konsulent.

Læs om case ”Hurtig og kompetent økonomisk rådgivning”
Læs om letbanen Aarhus Letbane – den første i Danmark 

 

asnet_pantone_payoff

Assistance til professionelt bestyrelsesnetværk

ØKONOMI & REKRUTTERING har siden februar 2012 bistået ASNET Board med uvildig assistance i forbindelse med håndteringen af netværkets besættelse af bestyrelsesposter. ASNET Board er et professionelt bestyrelsesnetværk af ca. 75 erfarne erhvervsledere og bestyrelsesmedlemmer.

Kontakt gerne ASNET Board CEO Leif Jensen (tlf. 23 63 93 47) for referenceoplysninger.

Læs om case Med gensidigt udbytte 

Udtalelse Hanegal A/S, Juni 2014

 

Bertoni of denmark black
Som adm. direktør for Bertoni of Denmark i perioden 2009 – 2014 har jeg i perioden 2012 – 2014 haft Jan Holm fra ØKONOMI & REKRUTTERING Aps ansat på interim basis  som CFO. I den periode gennemgik virksomheden en betydelig turn around med afledte betydelige  organisations – og selskabsændringer. It systemer blev omlagt og koncern-regnskabsprincipper gennemført.
Jan Holm var i perioden key-role player og levede fuldt op til de stillede krav. Opgaverne blev løst med flid og kompetence over gennemsnittet. De svære opgaver blev gjort nemmere gennem klar og enkel kommunikation. Samarbejdstonen var uformel og samarbejdsformen upåklagelig.

Jan har med sin indsats gjort stor forskel for virksomheden. Afgørende forskel.

Venlig hilsen

Preben Merrild Angelo

Bertoni of Denmark

CEO

 

Logo-multimontage-170311

Fleksibel, kompetent og lønsom

Direktør Per Jensen, Multimontage A/S:

”Jeg bruger Jan Holm som freelance økonomidirektør og konstruktiv sparringspartner. Som ejer leder gennem snart 25 år kan jeg se, hvor godt det er, at der kommer én, der både kan se forretningen fra helikopterniveau og give den et økonomisk detaileftersyn – og tilmed en der har stor erfaring med byggebranchen og som også kan projektledelse. Det giver lønsomme og anderledes løsningsforslag.

Naturligvis kræver det meget tillid med en freelancer, men fra første samtale var jeg ikke i tvivl om, at Jan var manden. Han er yderst arbejdsom og ekstrem hurtig til at sætte sig ind i tingene. Desuden kan jeg kontakte ham 24-7, og den fleksibilitet betyder meget og er befordrende for, at mit arbejde glider bedre. Med min professionelle bestyrelsesformand og freelance økonomidirektøren har jeg vitale rådgivere på hver side og en rigtig erfaren platform at skyde fra, hvor jeg stiller krav og lærer nyt.
Fordelen er jo, at jeg tilkøber økonomidirektøren, når JEG har brug for det. Det betyder, at Jan arbejder meget for os i nogle perioder. Fysisk behøver han ikke altid møde her, fordi han kan hente data. Min erfaring er nu, at vi har ordnet rigtig meget via telefon og mail. Jan er ikke ude af huset, fordi han ikke er her. Det er en utrolig fleksibel løsning.  Og så er han et ualmindeligt rart og omgængeligt menneske!”

Erik Holst Bestyrelsesformand for Multimontage A/S

”Jan Holm har som kompetent økonomichef på deltid  sikret økonomistyring, løbende økonomirapportering  og relevante økonomiske nøgletal, som giver bestyrelsen et nødvendigt overblik. Med sin store erfaring fra virksomheder i byggebranchen har hans indsats haft afgørende betydning i Multimontage A/S. Han nyder stor tillid og  skaber resultater. Derfor vil jeg til enhver tid varmt anbefale ham.”  

Om Multimontage A/S

Virksomheden er startet af Per Jensen i 1991. Multimontage A/S har ca. 50 medarbejdere – de fleste er elementmontører, der besidder mange års erfaring i og viden om betonelementmontage. I dag er Multimontage A/S én af de førende virksomheder indenfor betonelementmontage. Virksomheden tilstræber til stadighed at følge udviklingen såvel byggeteknisk som i relation til arbejdsmiljø, sikkerheds- og kvalitetssikring.

 

Hanegal-logo-CMYK

Meget kompetent, ansvarlig og troværdig

Medejer af Hanegal, Fie Graugaard

Hanegal havde i sommeren 2014 akut brug for en ny økonomiansvarlig da vores regnskabschef igennem mange år meget pludseligt valgte at gå på pension. Vi havde i anden sammenhæng lært Jan Holm at kende og tog kontakt. I løbet af få dage havde Jan fundet kompetent vikarløsning i overgangsperioden indtil vi havde fundet frem til den rette nye medarbejder.

Jan sendte desuden hurtigt et udkast til jobopslag til søgning efter en ny økonomiansvarlig medarbejder. Ved udvælgelsen af kandidater var Jan en stor hjælp ligesom han også deltog i jobsamtalerne. Den nye medarbejder blev ansat og har kompetencer, som rækker ud over det vi kunne forvente. Vi er særdeles tilfredse med dette.

Alt i alt har Jan hjulpet Hanegal med dette akutte problem på en måde så bogholderiet kunne fungere løbende. Vi blev aflastet enormt i forhold til selv at skulle finde den rette vikar samt den rette medarbejder.

Vi oplever Jan som meget kompetent, ansvarlig og troværdig. Han er hurtig i både opfattelse og handling. Og så er Jan meget omgængelig og rar at være i stue med !.

 

ollendorff

Rie Ollendorff Architects Aps

Reference udtalelse: Jan Holm, ØKONOMI & REKRUTTERING ApS

Som nystartet virksomhed, hvor der er mange praktiske spørgsmål der skal afklares, har jeg fået en uvurderlig sparring og rådgivning ved Jan Holm fra ØKONOMI & REKRUTTERING.

Jan har på pædagogisk, medmenneskelig og tålmodig vis, hjulpet med at overskue og rådgive om de mange beslutningsprocesser der skulle træffes før og efter opstart af virksomheden, lige fra valg af selskabsform, bogførings- og lønsystem, forsikringsdækninger, pension mm.

Jan har derudover rådgivet om virksomhedsstrategi, markedsføring og kundehåndtering og tager sig fremadrettet af bogføringssystem og årsregnskab.

Jan har et stort overblik, er yderst professionel, og ikke mindst en empatisk person, der sætter sig ind i problemstillinger og giver sig tid til at svare på de mange spørgsmål der dukker op når man starter egen virksomhed.

Jeg kan stærkt anbefale Jan som rådgiver og samarbejdspartner.

Venlig hilsen

Rie Ollendorff

Rie Ollendorff Architects ApS

 

SkySolution_m_payoff

“I en travl hverdag er det dejligt at vide at Jette har styr på mit bogholderi, og har jeg ikke helt selv styr på bilag med mere, kommer hun løbende tilbage til mig. Jeg er aldrig i tvivl om hvordan det går “økonomisk” med mit firma”

Ole Kroer, direktør, Skysolution ApS

 

Referencer – bestyrelsesarbejde

Phønix Tag Vejle A/S (2009-2011)

Torben Bang, Partner, Andersen Partners, Kolding:

Jan and I both acted as board members in Phønix Tag Vejle A/S in the period 2009-2011. Jan was a well prepared and competent board member who showed great strategical skills guiding the company through a very challenging period. Furthermore, Jan was very easy to work with and forthcoming.”

Phønix Tag Nordjylland A/S (2006-2011)

Tage Kragbak, Advokat (H),  KRAGBAK & OLESEN, ADVOKATER, AALBORG:

“Jeg oplevede samarbejdet med Jan Holm som særdeles professionelt og løsningsorienteret, og også som i høj grad behageligt og ligefremt på det personlige plan. Sådan vil jeg gerne arbejde og samarbejde.

Samarbejdet foregik naturligvis først og fremmest og i forbindelse med bestyrelsesmøderne, men i situationer hvor det var nødvendigt at gribe om nælder imellem møderne, var Jan Holm hurtig til at indse dette og til at tage initiativ til at iværksætte effektive tiltag.”

 

Kunder

  • Aarhus Letbane I/S
  • ASNet Board
  • Bertoni of Denmark
  • Multimontage A/S
  • Hanegal
  • Rie Ollendorff Architects Aps
  • Skysolution ApS