Hanegal | “Meget kompetent, ansvarlig og troværdig”

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
hanegal_logo

Medejer af Hanegal, Fie Graugaard

Hanegal havde i sommeren 2014 akut brug for en ny økonomiansvarlig da vores regnskabschef igennem mange år meget pludseligt valgte at gå på pension. Vi havde i anden sammenhæng lært Jan Holm at kende og tog kontakt. I løbet af få dage havde Jan fundet kompetent vikarløsning i overgangsperioden indtil vi havde fundet frem til den rette nye medarbejder.
Jan sendte desuden hurtigt et udkast til jobopslag til søgning efter en ny økonomiansvarlig medarbejder. Ved udvælgelsen af kandidater var Jan en stor hjælp ligesom han også deltog i jobsamtalerne. Den nye medarbejder blev ansat og har kompetencer, som rækker ud over det vi kunne forvente. Vi er særdeles tilfredse med dette.

Alt i alt har Jan hjulpet Hanegal med dette akutte problem på en måde så bogholderiet kunne fungere løbende. Vi blev aflastet enormt i forhold til selv at skulle finde den rette vikar samt den rette medarbejder.
Vi oplever Jan som meget kompetent, ansvarlig og troværdig. Han er hurtig i både opfattelse og handling. Og så er Jan meget omgængelig og rar at være i stue med !.

Du vil måske finde disse artikler interessante

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *