Multimontage A/S | Fleksibel, kompetent og lønsom

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Direktør Per Jensen, Multimontage A/S:

”Jeg bruger Jan Holm som freelance økonomidirektør og konstruktiv sparringspartner. Som ejer leder gennem snart 25 år kan jeg se, hvor godt det er, at der kommer én, der både kan se forretningen fra helikopterniveau og give den et økonomisk detaileftersyn – og tilmed en der har stor erfaring med byggebranchen og som også kan projektledelse. Det giver lønsomme og anderledes løsningsforslag.
Naturligvis kræver det meget tillid med en freelancer, men fra første samtale var jeg ikke i tvivl om, at Jan var manden. Han er yderst arbejdsom og ekstrem hurtig til at sætte sig ind tingene. Desuden kan jeg kontakte ham 24-7, og den fleksibilitet betyder meget og er befordrende for, at mit arbejde glider bedre. Med min professionelle bestyrelsesformand og freelance økonomidirektøren har jeg vitale rådgivere på hver side og en rigtig erfaren platform at skyde fra, hvor jeg stiller krav og lærer nyt.

Fordelen er jo, at jeg tilkøber økonomidirektøren, når JEG har brug for det. Det betyder, at Jan arbejder meget for os i nogle perioder. Fysisk behøver han ikke altid møde her, fordi han kan hente data. Min erfaring er nu, at vi har ordnet rigtig meget via telefon og mail. Jan er ikke ude af huset, fordi han ikke er her. Det er en utrolig fleksibel løsning. Og så er han et ualmindeligt rart og omgængeligt menneske!”

Erik Holst Bestyrelsesformand for Multimontage A/S

”Jan Holm har som kompetent økonomichef på deltid sikret økonomistyring, løbende økonomirapportering og relevante økonomiske nøgletal, som giver bestyrelsen et nødvendigt overblik. Med sin store erfaring fra virksomheder i byggebranchen har hans indsats haft afgørende betydning i Multimontage A/S. Han nyder stor tillid og skaber resultater. Derfor vil jeg til enhver tid varmt anbefale ham.”

Om Multimontage A/S

Virksomheden er startet af Per Jensen i 1991. Multimontage A/S har ca. 50 medarbejdere – de fleste er elementmontører, der besidder mange års erfaring i og viden om betonelementmontage. I dag er Multimontage A/S én af de førende virksomheder indenfor betonelementmontage. Virksomheden tilstræber til stadighed at følge udviklingen såvel byggeteknisk som i relation til arbejdsmiljø, sikkerheds- og kvalitetssikring.

Du vil måske finde disse artikler interessante

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *