ASNET Board | Assistance til professionelt bestyrelsesnetværk

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Økonomi & Rekruttering har siden februar 2012 bistået ASNET Board med uvildig assistance i forbindelse med håndteringen af netværkets besættelse af bestyrelsesposter. ASNET Board er et professionelt bestyrelsesnetværk af ca. 200 erfarne erhvervsledere og bestyrelsesmedlemmer.
Kontakt gerne ASNET Board CEO Henrik Nielsen (tlf. 40 85 89 33) for referenceoplysninger.

Flere netværk herhjemme bistår virksomheder med etablering af eksterne bestyrelser – eller med rekruttering af bestyrelsesmedlemmer – samt samler erhvervsledere, der arbejder professionelt med bestyrelsesarbejde.

Men der er få som ASNET Board – et forum for ca. 200 topledere fra erhvervslivet. De har status af partnere og udmærker sig alle ved høje faglige og personlige kompetencer. Optagelsen som partner er sket efter en grundig proces hvor optagelsesprocenten ikke er over 50 pct. af det totale antal ansøgere.
Partnerkredsen er repræsentativ med hensyn til lederstillinger, brancheviden, international erfaring, aldersfordeling og geogrask fordeling – såvel i Danmark som i udlandet. Disse partnere indgår i over 500 bestyrelser og advisory boards. Ikke sjældent træder en partner ind på en formandspost.

Jan Holm er stifter af ØKONOMI & REKRUTTERING Aps – og rykker samtidig i marken for ASNET Board. Han har siden februar 2012 arbejdet for ASNET Board som rekrutteringschef.
”Det har været med gensidigt udbytte,” fortæller han. ”Ikke alene har jeg udfyldt en arbejdsfunktion, jeg har i høj grad også fået en masse med hjem i form af ny faglig viden og en udvidelse af mit professionelle netværk. Så jeg kan ikke forestille mig en bedre og mere udviklende opgave end den opgave jeg varetager for ASNET Board.”

Kontaktperson

Jan Holm fungerer som ASNET Boards kontaktperson, når en virksomhed henvender sig for at få etableret en bestyrelse eller besat en bestyrelsespost. En del af arbejdet består i at udarbejde en virksomheds- og kompetenceprofil til brug for opslag af bestyrelsesposter i netværket. Formålet er bedst muligt at sikre afstemning af krav til kvalikationer – såvel personligt som fagligt og med hensyn til den personlige ”kemi” – mellem ansøgerne og den virksomhed, som søger et nyt bestyrelsesmedlem.
Når virksomheden har godkendt materialet, udsendes den udarbejdede virksomheds- og kompetenceprofil til partnerne i ASNET Board. Herefter søger partnerne bestyrelsesposterne med ansøgning og CV, i store træk som når man søger en stilling. Herefter fremsendes en samlet oversigt til kunden over de modtagne ansøgninger og Jan Holm støtter meget ofte kunden med gennemførelse af samtaleforløb og endeligt valg af bestyrelsesmedlem.

Du vil måske finde disse artikler interessante

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *